מהו סוד ההצלחה של המסעדה האיטלקית סרפינה?

סרפינה נחשבת למסעדת הבית של לא מעט ידועני עולם, על אף שמדובר באוכל איטלקי פשוט למדי. כעת עם הגעתה ארצה מנסה בעליה להסביר את פשר ההצלחה

קרודו דג ים עם מנטה ופיסטוק
קרודו דג ים עם מנטה ופיסטוקצילום: אמיר מנחם
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

היא נחשבת מסעדת הבית של עשירים ומפורסמים ובהם משפחת המלוכה הבריטית, משפחת קלינטון, משפחת טראמפ והקרדשיאנ'ס. עוד נוהגים לפקוד אותה כדי לאכול צהריים גם ביונסה, ליידי גאגא, ג'יג'י חדיד, רוברטו קאוולי ואחרים.

Serafina מסעדת הבית האיטלקית של רבים מסביב לעולם, פתחה לראשונה סניף ראשון בתל אביב לפני כשלושה שבועות. מאחורי הבאתה של הרשת לישראל עומדים אנשי העסקים עידו ויצחק חג'ג', קבלנים בולטים בענף הבנייה והיזם הקולינרי יקי כביר (מבעלי המסעדה היפנית TYO ומי שאחראי על תמהיל הקולינריה בקניון TLV).

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ