כנגד כל הסיכויים: בסמה הנו פתחה מסעדה דרוזית דווקא בג'וליס

מי חשב שדווקא בכפר הולדתה תהיה לבסמה הנו בעיה לפתוח מסעדה עם אוכל דרוזי? עכשיו כשהוא באופנה, אנשי הכפר - כמו גם תיירי החוץ, החלו להגיע ל"נור" בשביל ממולאים משגעים ומאפים מסורתיים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מאפי בשר שיצרה בסמה הנו
יוליה ניקנקין

תחייתו המטבח הדרוזי שמורגשת בתקופה האחרונה, עם ניצוחם של השפית נאיפה מולא במסעדת L28 והשף אלירן דיב במסעדת קודארי בתל אביב, לא פוסחת על הכפרים הדרוזים עצמם. כמו תיקון של שנים על עמידה בצל. מסעדתה של בסמה הנו, "נור", בג'וליס אמנם נפתחה לפני 4 שנים, אבל עברה מספר גלגולים, מקונדיטוריה ועד דרוז-בורגר, עד שהתחברה לאחרונה לשורשים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ