תרבות לכל דבר: מוזיאוני האוכל בעולם מקבלים כיוון חדש

מוזיאונים המוקדשים למזון מסוים פועלים בכל רחבי העולם כבר שנים רבות, אולם השיח בנושאי ביטחון תזונתי, שינויי האקלים ובריאות הציבור, מוביל לתערוכות שאפתניות יותר שמחשבה רבה יותר הושקעה במלאכת האוצרוּת שלהן

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
the Cité Internationale de la Gastronomie de Lyon (
the Cité Internationale de la Gastronomie de Lyon (צילום: PHILIPPE DESMAZES / AFP
ויויאן סונג ניו יורק טיימס

העיר ליון שבצרפת מקווה לחזק את המוניטין שרכשה כערש הגסטרונומיה הצרפתית בפתיחת מרכז גסטרונומיה תרבותי, הגדול מסוגו בצרפת והגדול מסוגו בעולם. ה-the Cité Internationale de la Gastronomie de Lyon (עיר הגסטרונומיה הבינלאומית של ליון), שהקמתו ארכה שש שנים, נפתח בחודש שעבר. הוא ממקום ב-Grand Hôtel-Dieu, מבנה מהמאה ה–12 ששימש בעבר כבית חולים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ