פיטמאסטר: מסעדת הבשרים של קבוצת הפייסבוק הפופולרית

אחרי שכבשו את חברי הקבוצה בפייסבוק, החליטו עדו לוי ושותפיו לצאת מהעולם הווירטואלי ופתחו את "פיטמאסטר", מסעדה שתשנה את מה שחשבתם שאתם יודעים על הבשר המעושן

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נתח בשר במסעדת בשרים פיט מאסטר
צילום: אפיק גבאי
ליבי שפרלינג

טרנד הבשרים המעושנים הולך ותופס תאוצה בשנים האחרונות בישראל, כשיותר ויותר אנשים הופכים את עישון הבשר (בעיקר) לתחביב רציני ומשקיעים משאבים אדירים כמו זמן ובעיקר כסף. הם רוכשים או בונים מעשנות ביתיות, לומדים את סודות צליית הבשר ועישונו, ומתאימים את אופן ההכנה לסוג הנתח, כדי שבסופו יתקבלו נתחים רכים ועסיסיים, שופעי טעמי עשן וניחוח מובהק ואופייני.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ