פיטמאסטר: מסעדת הבשרים של קבוצת הפייסבוק הפופולרית
אחרי שכבשו את חברי הקבוצה בפייסבוק, החליטו עדו לוי ושותפיו לצאת מהעולם הווירטואלי ופתחו את "פיטמאסטר", מסעדה שתשנה את מה שחשבתם שאתם יודעים על הבשר המעושן

צילום: אפיק גבאי
טרנד הבשרים המעושנים הולך ותופס תאוצה בשנים האחרונות בישראל, כשיותר ויותר אנשים הופכים את עישון הבשר (בעיקר) לתחביב רציני ומשקיעים משאבים אדירים כמו זמן ובעיקר כסף. הם רוכשים או בונים מעשנות ביתיות, לומדים את סודות צליית הבשר ועישונו, ומתאימים את אופן ההכנה לסוג הנתח, כדי שבסופו יתקבלו נתחים רכים ועסיסיים, שופעי טעמי עשן וניחוח מובהק ואופייני.
ליבי שפרלינג
כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"