פיטמאסטר: מסעדת הבשרים של קבוצת הפייסבוק הפופולרית

אחרי שכבשו את חברי הקבוצה בפייסבוק, החליטו עדו לוי ושותפיו לצאת מהעולם הווירטואלי ופתחו את "פיטמאסטר", מסעדה שתשנה את מה שחשבתם שאתם יודעים על הבשר המעושן

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נתח בשר במסעדת בשרים פיט מאסטר
ליבי שפרלינג

טרנד הבשרים המעושנים הולך ותופס תאוצה בשנים האחרונות בישראל, כשיותר ויותר אנשים הופכים את עישון הבשר (בעיקר) לתחביב רציני ומשקיעים משאבים אדירים כמו זמן ובעיקר כסף. הם רוכשים או בונים מעשנות ביתיות, לומדים את סודות צליית הבשר ועישונו, ומתאימים את אופן ההכנה לסוג הנתח, כדי שבסופו יתקבלו נתחים רכים ועסיסיים, שופעי טעמי עשן וניחוח מובהק ואופייני.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ