מסחה: המסעדה החדשה של דוחול ספדי

שנה אחרי שעזב את דיאנא ולקח הפסקה מעולם המסעדנות, השף דוחול ספדי מנצרת חוזר עם "מסחה", מסעדה חדשה עם תפריט מסורתי בכפר תבור

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כנאפה במסעדת מסחה
יוליה ניקנקין

קצת אחרי ישו, ומסיבות שונות לגמרי, דוחול ספדי הוא האיש המזוהה ביותר בקרב ישראלים עם נצרת. במשך שלושה עשורים בהם בישל וניהל את מסעדת דיאנא החלוצה בתחומה, סועדים מכל רחבי הארץ עלו אליו לרגל כדי לאכול מהקבב המיתולוגי, לנגב חומוס ולאכול את הכנאפה שלו. אך בדיוק שנה אחרי שלקח לעצמו פסק זמן מעולם המסעדנות, ספדי חזר עם מקום חדש וקונספט חדש.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ