אנשי האימפריאל מכים שוב ופותחים את פונטנה קוצ'ינה

אחרי שורה של ברים במלונות, אנשי קבוצת האימפריאל רוצים להתרכז באוכל ויוצרים את "פונטנה קוצ'ינה", בר מסעדה במרפסת הצופה לשדרות רוטשילד. בתפריט: מנות קלילות מאיטליה וספרד

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פונטנה קוצ'ינה
בתפריט סלטים קלילים ומנות חלביות נעימות לצד שפע של מנות מהים. תמצאו פה טרטר דג ים עם אבוקדו, צ'ילי וגספאצ'ו , קרפצ'יו דג ים עם גרמולטה, צ'ילי, בצל סגול ורוקט, ברוסקטה אורטיז עם קרם שומר וסלסה רוקטצילום: בן יוסטר
ליבי שפרלינג

בראשית הקיץ בישרנו פה על פתיחתו של בר האפריטיבו פונטנה מבית קבוצת האימפריאל, בחזיתו של מלון 65 בשדרות רושטילד בתל אביב. כעת, כמה חודשים, לאחר שביססו את הבר כגינת אפריטיבו שוקקת, ממשיכים פרנסי הקבוצה ליעד הבא והם משיקים שלב נוסף בהשתלטות על המלון.

"אפשר להגיד שהגענו לשלב ב' של המיזם, במסגרתו אנחנו לוקחים עכשיו את במרפסת הדרומית ומקימים בה מעין מטבח בטרסה שהיא הרבה יותר מותאמת לאכילה מבחינת הישיבה הנוחה ותפריט האוכל שבמרכזה", מספר בר שירה, מבעלי המקום. "אני לא רוצה להגיד מסעדה כי זו לא מסעדה אבל האוכל הרבה יותר מוקפד ומכוון למקום רציני מבחינה קולינרית. השאיפה שלנו היא שאנשים יקבלו חוויה הרבה יותר שלמה ומלאה לצד האווירה הייחודית שמאפיינת את כל המקומות שלנו. באשר למטבח, הכיוון פה הוא הרבה יותר איטליה וספרד. מבחינת האוכל מרפרר לאגן הים התיכון ובטח שמבחינת המשקאות שנעים על ציר איטליה, ספרד ומה שביניהן עם משחק של ורמוטים, שרי ושילובים ביניהם וכמובן מקום של כבוד לג'ין אנד טוניק, שהוא מנשמת אפה של ספרד ומקומות הבילוי בה".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ