רביבה הקומה השנייה: בועה אסקפיסטית מזן חדש

קבוצת "רביבה וסיליה" לא חוששת לשחות נגד הזרם, ופותחת מסעדת יוקרה חדשה עם תפריט אירופאי קלאסי שלא מיועד לחלוקה ולא לאכילה מהירה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רביבה הקומה השנייה
מסעדה שהיא כולה מחווה לרביבה אפלצילום: מיכל אשל
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

בקומת הכניסה של קניון G בפארק צמרת אנשים ממהרים בצהרי היום, אבל המהירות שלהם רוגעת, רכה יותר מאשר ההמולה שבחוץ. כאן נעות בגמישות גברות מהודרות, לצד גברים בנויים היטב וחמושים במוקסינים. האווירה כאן רוחשת פעילות חובבת מותרות: בין חנות היין שופעת האוצרות למעדנייה החגיגית שממול, מתנהלים החיים בקצב אחר מזה של הפועלים משדרות רוטשילד ונדמה שהאסקפיזם מרחף כענן נעים.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ