שישה מקומות חדשים וטעימים לכבוד השנה החדשה

מעוף צלוי בטאבון וירקות טריים מהגינה, דרך ראמן ואלו גובי ועד מבחר דונאטס צבעוני - לכבוד השנה החדשה, כמה מקומות ששווה לבדוק מקרוב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט סשימי סלמון ברוטב הדרים יפני
טנקה. סלט סשימי סלמון ברוטב הדרים יפניצילום: נעמי מרוז
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

זהו, שנת 2019 מאחורינו. אפשר להניח את סיכומי העשור בצד ולפתוח אחד חדש. אם כבר מדברים על דברים חדשים, לאחרונה נפתחו כמה מקומות שכדאי להכיר: סניף חדש למסעדה הודית ותיקה, מעדנייה יפנית שגלשה למרכז תל אביב, מסעדה אורגנית שנפתחה במושב ליד ראשון לציון על ידי שניים מהשפים הבולטים בתקופה זו, וחנות מתוקים אחת שהשיקה שלוחה עירונית.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ