"פאפאסן": הבר האסיאתי החדש בגבעתיים

רגע לפני פתיחת מסעדה חדשה בפיליפינים, השף משה בדישי פותח בר אוכל וקוקטיילים אסיאתי בגבעתיים

צ'יקן טיקה באן פאפאסן
צילום: אנטולי מיכאלו
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

כבר כמה שנים שנעשים ניסיונות אמיתיים להעיר את רחוב כצנלסון ולמתגו כאזור הברים של גבעתיים. כעת מצטרף אליו שחקן חדש ומסקרן, שתופס את מקומו של הבר "אוטו" שנסגר. ולמה מסקרן? משום שאין מדובר בעוד בר גנרי, אלא בבר אוכל אסיאתי בשם "פאפאסן", שהעומד מאחוריו הוא השף משה בדישי, מי שהיה עד לא מזמן במסעדות "מינה טומיי". "אין ספק שזה מקום מאוד שונה בנוף של גבעתיים", אומר בדישי שממשיך את הקו שיצר במסעדותיו הקודמות, רק הפעם שם דגש על אוכל של ברים. "התפריט שואב השראה מהמטבח הקמבודי והאינדונזי, וגם זה חידוש בגבעתיים".

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ