1,500 שקל לקילו בשר ואוכל סגול: איך תיראה הצלחת שלכם ב-2020

2020 כבר נפתחה ובזמן שכולם מסכמים, יש מי שמביט קדימה. אלה מיטב הטרנדים הקולינריים אי שם, שבוודאי יגיעו לכאן רק בשנה הבאה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גלידה סגולה
שיגעון הבריאות פינת האינסטגרם מוביל לתוצאה אחת – אוכל סגולצילום: Carey Jaman / Shutterstock
איתן לשם

לאכול כמו מקומי, "מהחווה לשולחן" ותחליפי בשר – כל אלה הם טרנדים שהפכו מתחזיות לשווקים השווים מאות מיליונים. אך מה יהיה השיגעון הבא? כמו רוב הדברים, גם עולם האוכל נושא עיניו מערבה כדי לבחון מה האמריקאים עושים, בין אם לדעת על מנת לחקות או לדחות. כדי לנסות ולזקק את הטרנדים השונים משאר הערכות חסרות בשר ("נאכל יותר בריא" לדוגמה), או מפנטזיות שמעון פרסיות ("הסוכר יעלם מהתפריט", למשל), צללנו אל מיטב עתידני האוכל. סרקנו את התחזיות של שפים ואכלנים, של מגזיני אוכל וסתם מגיבים וחזרנו עם שבעת הטרנדים שנמצאים בסבירות הגדולה ביותר להשתלט על השולחן המקומי ב-2020. האם הם ישנו את חיינו? לכל הפחות הם יסמנו מגמת אוכל ששווה להכיר.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ