צלעות טלה בטאבון ו"אוכל של עניים משודרג": שני בתי אוכל מעניינים בעכו

אוכל שאמי מסורתי וטאבון בלב המסעדה - אכילת דגים היא לא קונספט חדש בעכו, ובכל זאת שני מקומות שנפתחו לאחרונה בעיר העתיקה מנסים לתת פרשנות חדשה בנוף המוכר

מסעדת לוג'ו
מסעדת לוג'ו. מטבח עכואי לצד מנות בהשראה איטלקיתצילום: Vexo digital marketing
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

כעיר שנמצאת על שפת הים התיכון, עכו ידועה במסעדות הדגים שלה. ובכל זאת, כל מסעדה חדשה שנפתחת מבקשת לתרום משהו חדש לנוף. בשני מקומות חדשים יחסית שנפתחו בתקופה האחרונה בעיר העתיקה, מתגבשים מספר אלמנטים מוכרים לכדי תוצר אחר.

במסעדת "לוג'ו" שילבו את קונספט מסעדת הטאבון עם מסעדת דגים. פירות ים פוגשים שלל סלטים ובצקים, אם תרצו, שהופכים לתוצאה משמחת. 

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ