פיצה 85: הפיצרייה המסקרנת החדשה בתל אביב
עם דגש על איכות הבצק וחומרי גלם מיובאים מאיטליה, פיצרייה חדשה בתל אביב עם שורשים ירושלמיים, מסמנת את חיזוקה של הפיצה כמלכת אוכל הרחוב

צילום: אייל קרול
כמו עם כל טרנד, כשחומרי גלם אופנתיים הופכים להיות פופולריים מדי, סופם להתפוצץ. בין היתר אפשר למנות את השקר הקולינרי ששמו שמן כמהין, שאף תפריט לא היה שלם בלעדיו לפני מספר שנים, נעלם לבלי שוב (יש לקוות), ותה המאצ'ה שהפך למצרך מבוקש בכל בית קפה, הוריד פרופיל. אבל זו מעולם לא הייתה הבעיה של הפיצה, שלא הלכה לשום מקום. למרות שהשילוב האלמותי של הבצק עם רוטב העגבניות והגבינה נכנע מעת לעת לגרסאות אופנתיות ולתוספות שנעות בין יצירתי להזוי, הפופולריות שלו נותרה קבועה.