המסעדן שכבש את מודיעין מגיע לטרוף את המרכז עם בשר. הרבה בשר

בהמשך לטרנד עישון הבשרים בשנה שעברה, ובאזור שמציע לא מעט מסעדות בשריות, נפתחה מסעדה חדשה שבכל זאת מנסה להביא את הבשורה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גסטון
מבחינת הבשרים אנחנו מביאים הרבה מאד בשר של עגלות כי זה בשר יותר שמן, באופן טבעי, יותר משוייש והישראלים אוהבים אותו מאדצילום: אסף קרלה
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

גל המעשנות והמסעדות המתמחות בבשר שמכה בארץ בשנתיים האחרונות, אינו מראה סימנים של חולשה. נסו למשל להזמין מקום במסעדת פיטמאסטר שנפתחה בדצמבר האחרון בפתח תקווה והבינו את עוצמת החיבה של הקהל לבשר וארוחות שחיתות. יכול להיות שמדובר בתשובה לטבעונות שמתחזקת בד בבד, ויכול להיות שעישון הבשר חשף זווית חדשה בפני קרניבורים נצחיים. כך או אחרת, גם בתחילת 2020 אנחנו עדים לעוד ועוד מקומות שנפתחים, תוך מתן דגש על הכנת נתחים גדולים.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ