קמקורה: מסעדה יפנית חדשה וכשרה ברמת גן

עם מגוון נתחי בשר מקומי בשיטות צלייה שונות, שילובי טעמים יצירתיים ובלי סוכר לבן במטבח, המסעדה היפנית החדשה מחפשת לחדש בלי להפר את מגבלות הכשרות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מסעדת קאמאקורה
צילום: אפיק גבאי
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

סושי זה לא כל מה שיש למטבח היפני להציע ולאט לאט נדמה שהוא משתלב היטב בסצינת הקולינריה המקומית. בתקווה שהקורונה לא תשנה פה את הלך הרוח, אחרי יותר מדי שנים של סושי מעוברת, ואחרי גל של מסעדות ראמן, אפשר לראות מקומות שחושפים את הסועדים הישראלים למנות ולטעמים פחות מוכרים מארץ השמש העולה. כעת אל מגרש המסעדות היפניות, מצטרפת "קמקורה" - מסעדה חדשה שנפתחה בלובי של מלון אינדיגו ברמת גן, על ידי הקבוצה שבבעלותה באיירן והפיט מאסטר ובעלי סושי בזל

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ