חכמת הפרעצל: בית קפה חדש לאופה ערן שרויטמן

האופה ערן שרויטמן שולח את לחמו מעבר לאיילון, ופותח מקום חדש עם אופי קצת יותר תל אביבי. את הלחמים והפרעצלים המפורסמים הוא ימשיך להכין ידנית

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פרעצל עם קורנביף ב"שרויטמן בייקרי"
פרעצל עם קורנביף ב"שרויטמן בייקרי"צילום: ערן לאור
יוליה ניקנקין

חציית איילון למטרות שחורגות מעבודה באחד מהמגדלים המעוצבים שגודשים את רחוב יגאל אלון וסביבתו, נתפסת בעיני לא מעט תל אביבים כהצעה מגונה. בעבורם סצינת בתי הקפה השוקקת בתל אביב, כאילו נעצרת בגבול דרך השלום. הפלאפליות והסלטיות שפועלות לטובת ההייטקיסטים העסוקים לא סיפקו סיבה מיוחדת להגיע לשכונה לארוחה, יוצא מן הכלל היה חיים כהן ויפו תל אביב שלו, אבל כאן אנחנו גולשים כבר לעבר מסעדות היוקרה. אבל אז הגיע שרויטמן

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ