בית רימא: איך הפכה מסעדה פלסטינית בסן פרנסיסקו לאחת הטובות באמריקה?

הוא נולד בארצות הברית לאב מרמאללה ואם מירדן, אבל עד שפתח את המסעדה החדשה שלו, לא שמע על הכפר הפלסטיני. סמיר מוגאנם שואב את ההשראה למאכלים שלו מרימא - האמא, לא הכפר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שולחן במסעדת בית רימא
צילום: Samir Mogannam
צח יוקד
צח יוקד

עד לפני שנה וחצי, לסמיר מוגאנם (Samir Mogannam) לא היה מושג שהשם שבחר למסעדה החדשה שפתח בסן פרנסיסקו, "בית רימא", הוא בכלל שמו של כפר פלסטיני בגדה המערבית, צפון-מערבית לרמאללה, ודרומית לאריאל. "הפעם הראשונה ששמעתי על הכפר הייתה כשרציתי לפתוח אתר אינטרנט למסעדה וראיתי שהשם כבר תפוס", אומר מוגאנם. "מהתמונות זה נראה כמו מקום מאוד יפה, ואני מקווה שיום אחד ייצא לי לבקר בו", הוא מוסיף. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ