שליחויות או לא להיות: מסעדות הפיין דיינינג ממציאות את עצמן מחדש

כשתקנות הבידוד משתנות מדי יום ולאף אחד לא ברור מה יקרה מחר, גם מסעדות הפיין דיינינג נאלצות לחפש פתרונות באוכל ארוז בקופסאות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שבלולי בורגון ופקורינו מסעדת הבסטה
המאפים של מסעדת הבסטהצילום: מוטי מילרוד
יוליה ניקנקין
יוליה ניקנקין

קצת יותר משבועיים אל תוך ההודעה על צמצום פעילות הפנאי והאיסור על ישיבה במסעדות, כשהסוף של המגבלות לא נראה באופק, עוד ועוד בתי אוכל ומסעדות מתחילים לחשוב על פתרונות יצירתיים. אמנם עדיין לא נמצא פיתרון גורף, אבל בתעשייה שבה מסעדנים רבים מדברים בשגרה במונחים של "לשמור את הראש מעל המים", כל אחד פונה לאמצעים הזמינים לרשותו. אך מה עושות מסעדות הפיין דיינינג, בהן החוייה הכוללת גדולה מסך חלקיה וסידור האוכל על הצלחת, ההגשה והאווירה הן חלק מהותי לא פחות מהטעם? מסיבה זו הן לא מציעות שירותי משלוחים בימים כתיקונם, אך כעת גם הן נדרשות להמציא את עצמן מחדש, אם הן מעוניינות להגיע ליום שאחרי הקורונה. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ