הפרינט לא מת, הוא מתבשל על אש קטנה

הקורונה שהשביתה את בתי ההוצאה לאור ועצרה את הפצתם של ספרי בישול חדשים רגע לפני פסח, מעלה שאלה מעניינת - האם ספרי מתכונים עדיין רלוונטיים בשנת 2020?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתוך הספר של נטלי לוין ספיר "הכי טעים בבית"
מתוך הספר של נטלי לוין ספיר "הכי טעים בבית"צילום: טל סיון ציפורין
שירי כץ

בימי קורונה, כשהרשת גועשת עוד יותר מתמיד, ממתכונים, סרטוני בישול והדרכות בשלנים און ליין, מפתיע לגלות שעד לפני שלושה שבועות יצאו כאן ספרי בישול שהצליחו יפה במכירות. בעוד שקריאת מתכון מחייבת איזה ידע בסיסי בבישול והבנת הנקרא, ברשת תוכלו לצפות בדיוק בתהליכים בסרטון, ולפעמים אפילו לקבל סיוע כשאתם נקלעים למצוקה בשלנית בזמן העבודה. אז מי בכל זאת מתעקש להוציא ספרי בישול בימים טרופים אלה, ואיזו אבולוציה עוברים לאחרונה הספרים?

תגובות