דיוויד צ'אנג לא בטוח שתעשיית המסעדנות תשרוד את הקורונה

מה הקשר בין קבלת מטבחים אחרים לבין עולם הקולינריה אחרי עידן הקורונה? דיוויד צ'אנג, השף של "Ugly Delicious" ומסעדת מומופוקו, מכה על חטא היהירות ומדבר על גזענות בענף, על חוקי הג'ונגל החדשים והחרדה לגורל אנשי תעשיית האוכל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דיוויד צ'אנג
דיוויד צ'אנג. כאילו הגיעו חוצנים מהחלל החיצון והחליטו להרוס לגמרי את כל המסעדותצילום: Katherine Frey / The Washington
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

מאז 2004, כאשר דייוויד צ'אנג הגדיר מחדש את התפישות של ענף המסעדנות לגבי מהי מסעדה נפלאה עם "מומופוקו נודל בר" שפתח במנהטן — הוא פתח יותר מתריסר מסעדות ברחבי העולם; הנחה שתי עונות של הסדרה הדוקומנטרית שלו בנטפליקס, Ugly Delicious; השיק את הפודקאסט, The Dave Chang Show, שהפך ללהיט; פירסם את מגזין האוכל האהוב Lucky Peach, שבינתיים נסגר; וכעת עומד להוציא ספר זיכרונות, Eat a Peach, שכתב ביחד עם גייב אולה.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

c.2020 The New York Times Company

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ