המסעדות הישראליות בניו יורק מלקקות את הפצעים

רוב המסעדות הישראליות נעלו את שעריהן ומעטות מבצעות משלוחים. בעוד שחלקן תורמות ארוחות לבתי חולים, מקומות אחרים ממשיכים לפרוח בזכות מכירת חומוס טרי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מסעדת נור בניו יורק
מסעדת נור של מאיר אדוני וגדי פלג, סגורה לקהל. צילום: Paul Wagtouicz
חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר

המסעדות הישראליות עלו על מפת הקולינריה של ניו יורק ב-2016, ומאז הן כבשו את סועדים, כשעוד ועוד מקומות צצים כפטריות אחרי הגשם. בין המוכרות והפופולריות ביותר אפשר למנות את פלאפל "טעים" ואת "בלבוסטה" של עינת אדמוני, המזנון של אייל שני ו"מיס עדה" של תומר בלכמן בברוקלין. לאור התפשטות נגיף הקורונה, הן נאלצו, כמו שאר 50 אלף המסעדות בעיר, לסגור באופן מיידי את דלתותיהן. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ