השפית הישראלית הבכירה בארצות הברית: "אנשים חוזרים לאכול בבית, אבל זו מכת מוות לעולם המסעדנות"

עינב גפן, השפית הראשית של יוניליבר בצפון אמריקה מעריכה שעידן בקבוקי הקטשופ המשותפים, התפריטים המודפסים והישיבה הצפופה במסעדות עומד להסתיים. החדשות הטובות הן שתוכלו להמשיך לבשל בבית. ויש אפילו שני מתכונים

מסעדה הומת אדם
מסעדה שתרצה להצליח תהיה חייבת לעמוד בסטנדרטים גבוהים בתחום הסניטציה. הניקיון יהיה יותר חשוב מאשר טעם האוכל. תעשיית האוכל תצטרך לשכנע את הציבור שמערך המזון נקי. המסעדות שלא יעשו זאת, לא יוכלו לשרודצילום: Novikov Aleksey / Shutterstock.c

לעינב גפן, השפית הראשית של תאגיד הענק יוניליבר בצפון אמריקה, יש ראייה רחבה מאוד של שוק האוכל והמסעדות. לטענתה, תעבור עוד שנה לפחות, אם לא יותר עד שהמשק יחזור לשגרה. "ההערכות בתעשייה הן שבין 30-50 אחוז מהמסעדות לא ייפתחו מחדש", היא אומרת, "אבל גם המצב הנורמלי בעתיד יהיה שונה ממה שאנחנו מכירים עד כה". 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ