מה הישראלים יכולים ללמוד משוק האיכרים ביוניון סקוור בניו יורק

הסדר המופתי שבו פועל השוק ביוניון סקוור אחרי סגר הקורונה יכול לעזור לגבש אסטרטגיה לפתיחה מחודשת של השווקים בישראל

השוק ביוניון סקוור. אנשים עם מסיכות
השוק ביוניון סקוור. בניגוד למה שקורה בישראל, עיריית ניו יורק החליטה לאפשר לשוק הזה, כמו לשווקים אחרים, להמשיך לפעולצילום: Frank Franklin II/אי־פי

עכשיו כשהשווקים בישראל נפתחים כדאי להציץ בשוק האיכרים המפורסם והגדול של ניו יורק שנמצא ביוניון סקוור. זהו השוק שאליו עולים לרגל כולם - ניו יורקרים, תיירים ואנשי מקצוע מתעשיית הקולינריה המקומית. אבל עכשיו, כשאין כמעט תיירות בעיר, השוק מושך אליו את המקומיים שבאים להתרענן מהסגר. 

שוק האיכרים של היוניון סקוור הוא המקום עבור כל מי שמחפש אוכל טרי, מקומי ואורגני. כמה עשרות איכרים או סוכניהם מציעים כאן את מרכולתם. השוק מצטיין בירקות ובפירות משובחים אבל גם בבשר ובדגים בכמות קטנה. יש גם עוגות, לחמים כפריים ופרצלים מעולים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ