דווקא עכשיו: מסעדה חדשה נפתחה במזכרת בתיה

העולם הקולינרי עוד לא התחיל להשתקם מהאסון הכלכלי שהביאה איתה הקורונה, אבל הבעלים של מסעדת "רובידה" החדשה שומרים על אופטימיות זהירה ומספרים מדוע פתחו דווקא במזכרת בתיה

מנות ברובידה
בחזונם, ביקשו להביא לעיירה המנומנמת מקום בילוי שהוא מעין חמארה מודרנית, המאגדת את כל הטוב שבמטבחי אגן הים התיכון - יוון וטורקיה, בולגריה ואפילו איטליהצילום: גיל אבירם
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

כשבני הזוג עמוס חיון ואורן אנקווה חתמו על חוזה שכירות לנכס חדש במזכרת בתיה, בו תכננו להקים את מסעדת חלומותיהם, הם לא דמיינו ששבועיים אחר כך תפרוץ בארץ מגפת הקורונה ותעצור הכל. בתחילה, תקף אותם היאוש. אחר כך, הגיעה ההפנמה כי עליהם לאזור סבלנות אין קץ. לשניים היה ברור כי נדרשת כאן עבודה קשה, וזו הביאה אותם לפתוח את מסעדת "רובידה" במתכונת מצומצמת ורגועה, חציה הרצה שקטה, חציה ניסוי כלים לתושבי המקום.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ