"גם אם נפתח את המסעדות בניו יורק, לא בטוח שהקהל יבוא"

אורן סימון, הבעלים של 14 מסעדות בניו יורק, עמד לפתוח מסעדת יוקרה ישראלית. בגלל הקורונה הוא יצטרך לדחות את התכנית ויסתפק בינתיים בפלאפלייה

תמונות של שלוש מסעדות סגורות של אורן סימון
אורן סימון. ממסעדותיו הסגורות. הייתי בספטמבר 11, הייתי בסופת סנדי, היו לנו סופות שלג נוראיות ותמיד המשכנו לפעולצילום: Cheyenne Cohen / cheyennecohen.com

אם יצא לכם להסתובב במה שהיה פעם התפוח הגדול, ודאי ראיתם במקומות מרכזיים מסעדות כמו ל'אקספרס, ניס מאטין, מארסיי, פרנץ' רוסט, או קפה דאלזס. מי שעומד מאחורי מסעדות הקז'ואל דיינינג הצרפתיות-אמריקאיות הללו, ועוד רבות, הוא אורן סימון, ישראלי עם ניסיון של 30 שנה בתחום ושמוכר היטב בעולם המסעדנות של ניו יורק, אך שומר רוב הזמן על מרחק מאור הזרקורים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ