"כאילו יצאו ממעצר": השפים מתרגשים מחזרת המסעדות ומופתעים ממבול ההזמנות

רגע לפני החזרה האמיתית לנורמליות, שוחחנו עם מיטב השפים כדי להבין את הקשיים, הציפיות וההפתעות שבדרך ל-"תקופה שתמחק את הקורונה"

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
"טאיזו". תוספת ה"קפה" היא מעין קוד מוסכם
"טאיזו". תוספת ה"קפה" היא מעין קוד מוסכםצילום: דודו בכר
איתן לשם
איתן לשם

הפרידה הכפויה בת החודשיים נגמרה, והברים והמסעדות היקרים ללב אכלני ישראל יפתחו את שעריהם לישיבה במקום, החל מהיום (רביעי), גם אם הממשלה התעכבה בחתימה על ההסכם. בניסיון להבין את ההכנות, הקשיים והתחושות לקראת החזרה לנורמליות, שוחחנו עם מספר שפים שנמצאים בישורת האחרונה והמרגשת לקראת הפתיחה המחודשת. לצד שוני ברור באופיין של המסעדות, ישנם קווי דימיון לא פחות ברורים ששזורים לאורך כל השיחות שניהלנו. מעל כולם – ההתרגשות האמיתית מהחזרה לשגרה. אז איך נראות המסעדות האהובות שלנו רגע לפני חזרתו של שאון הסרוויס? 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ