קודם הקורונה, עכשיו הביזה: בית הקפה הישראלי גותן מנסה לשרוד את ניו יורק

הקפה-מסעדה הטרנדי של ארנון מגל בטרייבקה נסגר בפעם השנייה לאחר פעילות של יומיים בלבד, ונחסם בדיקטים. עכשיו לא ברור מתי הוא יפתח את המקום מחדש

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גותן קפה
גותן קפה בימים הטובים, לפני הקורונה צילום: Arnon Magal
חיים הנדוורקר
ניו יורק
חיים הנדוורקר
ניו יורק

שלושה חודשים בהם גותן, הקפה-מסעדה הטרנדי של ארנון מגל בטרייבקה, היה סגור בגלל הקורונה. "סגרנו את כל המסעדות שלנו עם פרוץ המגיפה, ואחרי שבועיים פתחנו שני מטבחים למשלוחים", הוא מספר. "קיבלנו תרומות וסיפקנו אלפי מנות אוכל לבתי חולים ולצוותים הרפואיים. כל יום עשינו 150-200 מנות שבעה ימים בשבוע. כך העסקנו גם כחמישה אחוזים מכוח האדם שלנו".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ