ג'ין אאוט: המזקקה הקטנה שמייצרת חומר חיטוי לרחבי אירופה

מזקקה משפחתית קטנה השכילה להבין שהסבה זריזה תוכל להציל את העסק, ובעזרת שימוש בשני חומרי גלם בלבד, הפכה את תקופת הקורונה לרווחית ואף סייעה במקומות בהם רשתות גדולות נכשלו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שני עובדים במזקקת רובנס
מזקקת רובנס. היתה אחת הראשונות שבגלל הקורונה הפכו קו יצור שולי לחלק העיקרי של היצורצילום: LAETITIA VANCON / NYT
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

בימים שבשגרה, את מזקקת הג'ין הזאת אפשר להריח עוד לפני שרואים אותה - ניחוח האלכוהול מרחף במורד הרחוב. ואם אתם מגיעים לשם בבוקר הנכון, סביר שתמצאו כימאי משופם המשרה באלכוהול גרגרי ערער, זרעי כוסברה ואניס. אך לאחרונה ערבב הכימאי, מיכאל לוואנטאסי, משהו שונה לגמרי. הוא הניח בצד את עשבי התיבול והפירות, ובמקום זאת עלה על סולם ושפך גליצרין ואתר לתוך חבית כסופה גדולה. המרכיבים הקודמים מנעימים את שתיית האלכוהול, אך האחרונים - מונעים את שתייתו.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

c.2020 The New York Times Company

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ