ממסעדת שף למזללת המבורגרים: כך באילת שורדים את הקורונה

העיר הייתה כבר לפני המגיפה בפתחו של משבר, עקב סגירת שדה דב והסופה שהשתוללה בחופיה בחודש מארס. הנגיף נתן את המכה האנושה מכולן, וכעת ענף המסעדנות עומד על פי תהום, ומבקש מכם - בואו לאילת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שרימפבורגר במסעדת לוויתן
השרימפורגר של ליאור רפאלצילום: ליאור רפאל
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

אילת, עיר הנופש הדרומית ראתה ימים יפים יותר. כמו ענף המסעדנות, הרעוע והשברירי ממילא, משבר עמוק פקד אותה עוד טרום הקורונה. חוסר היציבות היה קיים עוד לפני המגיפה, ובוודאי - לאחריה. אמנם המסעדות נאבקות על קיומן גם בימים כתיקונם, אך עם הפגיעה בענף המלונאות - שהוא, כפשוטו, הלחם והחמאה של העיר - נראה שהדברים מחלחלים לתחומים משיקים, כמו האוכל למשל. כדי להבין מה קורה בעיר בימים טרופים אלו, כשמסעדנים רבים בכל הארץ נאבקים על לחמם, כדאי ללכת עוד קצת אחורה. 

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ