אם אין מסעדות, פתחו מעדניות: שף אבי ביטון מצא את הצד החיובי של הקורונה

הבר שלו אמנם סגור מאז פרוץ הקורונה ובמסעדה יש ירידה בתפוקה, אבל לשף אבי ביטון לא אכפת להתמקד באוכל מוכן הביתה כשהוא פותח מעדנייה שלישית ומביט בחצי הכוס המלאה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי ביטון
צילום: מוטי מילרוד
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

אבי ביטון הוא שף מסעדת קפה פופולר (וגם של הבר שממוקם בקומה התחתונה) ושל מעדניות סוליקה. שלוש שנים עברו מאז נפתחה המעדנייה הראשונה, בצפון תל אביב והיום הן כבר שלוש במספר. לפני שנה וחצי נפתחה מעדנייה שנייה ברמת אביב וממש רגע לפני הקורונה נפתחה השלישית, בהרצליה, כשענן של אי ודאות מרחף מעליה. ביטון עצמו, לא נותן לחששות או לאי הוודאות לעצור אותו, אולי אפילו להיפך. ואומנם הכל נראה ורוד ב"קפה פופולר", כשמצליחים איכשהו לייצר סביב המקום הייפ והיסטריה אפילו שנתיים אחרי הפתיחה, אבל הבר שממוקם בקומה התחתונה נסגר, לעת עתה. למרות כל המורכבות בדבר, ביטון נשאר אופטימי, הכוס שלו לפחות חצי מלאה, אחרי הכל.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ