"הוכחנו שאפשר לעשות כסף מלייקים באינסטגרם": כך כבשו הבלוגריות את עולם המתכונים

עשרות אלפי עוקבים ברשתות, בלוגים מצליחים וספרי בישול שממקמים אותן בחזית - בלוגריות האוכל הפכו לסמכות המקצועית העליונה בנוגע למתכונים, ומבחינתן זוהי רק ההתחלה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
לייזה פאנלים (חגית ביליה)
לייזה פאנלים (חגית ביליה). "העתיד שלי הוא מה אני מבשלת לארוחת צהריים"צילום: תומר אפלבאום
איתן לשם
איתן לשם
איתן לשם
איתן לשם

ערב סגר שני אפשר להביט אחורה, למודי סגרים שכמונו, ולנסות להבין מה למדנו. במשחק האסוציאציות הגדול של הקורונה, המילים "לחם", "מחמצת", "פיצה", בהחלט ממצות את המעשים של רבים מהסגורים בביתם. כלומר – בישול ביתי, על סוגיו הרבים, היה לב ליבו של פעילות הסגר שלנו. אלא שבניגוד ל-20 השנים הקודמות, בהם השפים תמיד הגיחו כמנצחים וככוכבים הבלתי מעורערים של המטבח שלנו, הסגר הזה מקבע סופית את מעמדן של הבלוגריות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ