אחרי הקורונה: ארבעה מקומות חדשים ומסקרנים מאוד לסעוד בהם

המסעדה המוערכת מניו יורק שעשתה עלייה, בר האוכל שהתיישב על ההמבורגרייה של עומר מילר, המסעדה העונתית שהתמקמה במבנה היסטורי או המקום המסקרן של יוצאי הוטל מונטיפיורי - מזמן לא נפתחו כאן כל כך הרבה מקומות מעניינים כאלה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בר האוכל במסעדת "תמנע" בתל אביב
מהתפוח הגדול לרחוב של השסק, מסעדת תמנע בגלגולה החדשצילום: אבי דואק
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

הקורונה עוד לא לגמרי מאחורינו וכבר, תודה לאל, נפתחות אט אט מסעדות חדשות ומסקרנות. בניגוד ללא מעט תחזיות שניבאו פה כי בתקופה הקרובה אפשר לשכוח ממסעדות שף מושקעות, מקבץ של מסעדות ובתי אוכל יצא לדרך, מרשים גם בהשוואה לזמנים שלפני המגפה. מאחורי לא מעט מהמסעדות שמיד תראו עומד דור חדש של שפים ומסעדנים, עם רעב בעיניים, שמזרים דם חדש וכל כך נחוץ אל הסצנה המקומית שעוד מדממת את חודשי הקורונה הארוכים. עבור הדור הזה - אין ייאוש בעולם, ואיזה מזל שהם הגיעו להחיות את הדכדוך אליו שקעה, באופן טבעי, המסעדנות המקומית בימי מגפה עולמית. הנה ארבעה מהמקומות החדשים שנפתחו בימים האחרונים ממש ומרימים את מצב הרוח, ויש כבר מי שמסמנים אותם כהבטחה גדולה, לפחות את חלקם:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ