השף ישראל אהרוני חוזר למטבח ופותח ראמן בר

לאחר שנים של ייעוצים, כתיבת ספרים, מסעות קולינריים ותכניות בישול, השף ישראל אהרוני חוזר למטבח ויפתח בר-מסעדה בסגנון רמאן-בר בשרונה מרקט בתל אביב

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ

תעשיית האוכל כמרקחה. השף ישראל אהרוני העלה הבוקר סטאטוס ובו הוא שם סוף לחרושת השמועות שרחשו לאחרונה בדבר פתיחת מקום חדש ובדבר חזרתו למטבח. אהרוני, מחלוצי המטבח העילי בישראל, ומהראשונים להפיץ את בשורת המטבח הסיני בארץ, חוזר לסצנת המסעדנות עם פתיחת בר-מסעדה בשרונה במרקט. לאחר שנים בהם התמקד בעשייה טלוויזיונית (בין תכניותיו – המסע המופלא עם גידי גוב), כתיבת ספרים וטור שבועי קבוע בידיעות אחרונות, וייעוץ קולינרי למסעדות שונות.

אהרוני פתח את המסעדה הראשונה, ין-יאנג, בשנת 1981, ולאחריה פתח גם את טאי-צ'י, תפוח הזהב ופת קואה. בשנת 2008 נפרד באופן רשמי ממסעדותיו. המקום החדש שיפתח אהרוני יהיה בר-מסעדה בסגנון ראמן בר אסייתי. התפריט, שבבסיסו אטריות הראמן היפניות, יציע ברוח המתחם שילוב של גורמה ותחכום, במחירי שוק ובקצב מהיר.

ישראל אהרוני

"אנו שמחים שאהרוני, שראה הכל מכל במסעותיו המפורסמים במוקדי קולינריה מובילים וייחודיים ברחבי העולם, בחר בשרונה מרקט תל אביב כמקום המתאים ביותר לחזור למטבח, לסירים ולמחבתות, תוך הקפדה על קונספט ייחודי, כיאה למהפכן קולינרי" אומר שרון מומן מנכ"ל שרונה מרקט.

השף ישראל אהרוני הוא השם האחרון שהודיע על הצטרפותו לרשימת השוכרים בשרונה מרקט וזאת לאחר שכבר אישרו את פתיחתם: פושון פריז, דוכני שוק של השף שגב משה, אבו חסן עם סניף ראשון מחוץ לחומות יפו, באשר פרומז'רי, המסעדה התאילנדית טייגר לילי, בר דגים של מסעדת סיטארה, רוסטיקו, מרינדו ועוד.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ