בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צפו

סדרת האוכל החדשה של נטפליקס תגרום לכם להיות רעבים

בסוף החודש תעלה ברשת נטפליקס סדרת דוקו-אוכל חדשה ומעוררת תיאבון, שבמרכזה שישה שפים מפינות שונות ברחבי הגלובוס ותשוקתם לאמנות הבישול

6תגובות
צילום מסך מתוך הטריילר

אחרי שהשתלטה על סדרות הדרמה, נטפליקס פוזלת לתחום חדש: תוכניות הבישול. לאחרונה החלה לשדר נטפליקס, לצורך פיילוט, תכניות בישול וסרטים תיעודיים שאוכל במרכזם שזכו להצלחה גדולה והיו זרז מבחינת הרשת לרוץ ולהפיק סדרה משלה. לצורך העניין חברה הרשת אל הבמאי עטור הפרסים דייוויד גלב, שיצר את הסרט הדוקומנטרי "חלומות על סושי" ב- 2011 זוכה בפרס הסרט התיעודי הטוב ביותר בפסטיבל הקולנוע בדנבר ובפרס המבקרים בדטרויט והיה מועמד לשורה ארוכה של פרסים נוספים.

הסדרה החדשה, "שולחנו של השף", שתעלה ב-26 באפריל, תהיה סדרת הדוקו הראשונה שהופקה בשביל נטפליקס. היא מבקשת לספר את סיפוריהם של שישה שפים בעלי מסעדות יוקרתיות וגם אקזוטיות מפינות שונות ברחבי הגלובוס. הסדרה תציג את השפים ואת חייהם בתוך המטבחים שלהם ומחוצה להם, ותעסוק לא מעט בתשוקתם למצוינות ובשאיפתם ליצור את המסעדות הטובות בעולם, ולא בתפארת המליצה או כקלישאה.

בכל פרק תתמקד הסדרה בשף אחד, לרוב יהיה זה שף מוביל ומפורסם במולדתו. כך נמסר כי המשתתפים הם השפים בן שוורי (ממסעדת אטיקה במלבורן, אוסטרליה), מגנוס נילסון (ממסעדת Fäviken בשוודיה), פרנסיס מאלמאן (ממסעדת El Restaurante Patagonia Sur בבואנוס איירס, ארגנטינה), ניקי נאקאיאמה (ממסעדת N / Naka בלוס אנג'לס, קליפורניה), דן בארבר (ממסעדת Blue Hill בניו יורק) ומאסימו בוטורה (ממסעדת אוסטריה פרנסיסקנה במודנה, איטליה). עוד לפני ששודר פרק אחד בסדרה, כבר נודע מנטפליקס כי מתוכננות לה עונות נוספות.

די בהצצה חטופה בטריילר, כשתי דקות אורכו, כדי להבין כי לא צריכים להיות חובבי אוכל מושבעים כדי להיסחף אחר הצילומים המרהיבים והמוזיקה המלווה שיצרו מעיין קדימון אפי, בנוסח סרטי "שר הטבעות", כהצהרת כוונות לסרט מסע קולינרי ארוך, מרתק ומעורר תיאבון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו