בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הדבר הגדול מאז המצאת הטוסט נקניק

גבינה צהובה וממרח שוקולד הם כל כך סתיו 1983. חברת ממתקים יפנית המציאה את מה שלאחריו סנדוויץ' עם שוקולד כבר לא ייראה אותו הדבר

8תגובות
פרוסות השוקולד של נאמה
Bourbon

הכינו את תנור הסלילים, הדבר הגדול מאז המצאת הטוסט נקניק בדרך. כבר רבות דובר על עליית קרנו של השוקולד ביפן בשנים האחרונות, לא רק מבחינת הצרכנים, אלא בעיקר מצד היצרנים. הפטיסרי והקונדיטורים היפנים כובשים כל פינה מתוקה בארץ השמש העולה (ובעולם) וכעת, המוח שהוליד את הטייפ והווקמן יצר את נאמה שוקולד, או בעברית " איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם?".

נאמה הם למעשה 2 מ"מ של שכרון חושים שוקולדיים המגולמים בפרוסות המזכירות גבינה צהובה. חברת השוקולד היפנית העולה ברבן  (ואל תתבלבלו עם המשקאות, כאן מדובר במותג ממתקים נחשב החולש על המצאות שוקולדיות נוספות) עמלה שנים רבות על יצירת פרוסות שוקולד המכילות חומרי גלם משובחים כמו קקאו איכותי ושמנת ועדיין יהיו קלות לשימוש ולקישוט בעבור אופים וקונדיטורים.

פרוסות השוקולד של נאמה

המשימה: ליצור שוקולד מספיק עבה כדי לתת לכל הטעמים לבוא לידי ביטוי, אך מצד שני עדיין יתאימו גם לצרכן הביתי. התוצאה: משהו בין גנאש משובח לפאדג', אולי רק קצת פחות מתוק ומחניק ממנו. אנחנו מצדנו הפסקנו לחשוב עם קריאת ההבטחה שאחרי הפרוסות הללו הסנדוויץ' כנראה כבר לא יחזור להיות רק לחם עם ממרח שוקולד. מחיר העונג – רק 27 דולרים לחמש פרוסות יקרות בחנות המקוונת של ברבן. מה זה לעומת שתי דקות של אושר?



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו