בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רושפלד להמונים: השף יפתח דוכן אוכל הודי נגיש בשרונה מרקט

אחרי כל מסעדות היוקרה, השף יונתן רושפלד משנה כיוון ויפתח בחודש הבא דוכן אוכל הודי נגיש וזול בשרונה מרקט

12תגובות
הרברט סמואל, יונתן רושפלד
הדס פרץ

האם השנה האחרונה שעבר השף יונתן רושפלד, בה פתח מסעדות וסגר אותן לאחר שעל חלקן קיבל ביקורת קשה בדבר יוקר המחירים שם, נותנת אותותיה? ככל הנראה. השף רושפלד משנה כיוון ממסעדות היוקרה ומצטרף אל מתחם שרונה מרקט ויפתח שם בקרוב דוכן לממכר אוכל הודי.

כנגד כל הסיכויים והביקורות, שרונה מרקט ממשיך להיות אלטרנטיבה קולינרית מעניינת ומגוונת במרכז תל אביב ואחרי שצירף לשורותיו שמות כמו החומוס של אבו חסן, מרקי הראמן של ישראל אהרוני ודוכני הקונספט של השף שגב משה, כעת הגיע תורו של האוכל ההודי. במיזם החדש חובר השף רושפלד אל המסעדנים מוש בודניק ועמית לביד, מבעלי מסעדת הסושיאל קלאב.

הקונספט הוא פשוט – אוכל רחוב הודי כשהתפריט יכלול מנות על בסיס אורז וירקות בהשראת אזורים שונים בתת היבשת, בדגש גדול ומהותי על מנות לצמחונים וטבעונים. לאוכלי-כל יציע רושפלד מנות בשילוב עוף ופרגית.

בניגוד למסעדות היוקרה בהן כיכב רושפלד עד היום, בדוכן ההודי מחירי המנות ינועו בין 45-60 שקלים, ובמתכוון נועדו לאפשר לקהל הרחב להכיר צד אחר של השף. 

שרון מומן, מנכ"ל שרונה מרקט, מסר: "אנו שמחים שיונתן רושפלד בחר בשרונה מרקט תל אביב כמקום המתאים ביותר לפתוח את המקום החדש והמסקרן שלו. כעת, יוכלו סועדים רבים ברחבי הארץ ליהנות מהתחכום והאיכות שהינם שם נרדף למנות שמפיק רושפלד, ושעד כה היו זמינים אך ורק למבקרים במסעדות שלו ברחבי הארץ".

בשנה האחרונה עזב רושפלד את קבוצת עדי'ס לייפסטייל שכללה בין היתר את המסעדות הרברט סמואל וטאפאס אחד העם, ופתח את המסעדות "ארוחת ערב" – האחת בתל אביב ואילו השנייה בירושלים. שתיהן נסגרו תוך פרק זמן קצר מרגע פתיחתן. אך זו לא ההתעסקות הראשונה של רושפלד עם האוכל ההודי, שכן עוד בהיותו במסעדת הרברט סמואל נהג לקיים ערבי קונספט קבועים סביב האוכל ההודי פעם בשבוע.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו