בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "המחבוא של אדי" באילת נשרפה כליל

המחבוא של אדי, מהמסעדות הוותיקות באילת, נשרפה כליל במהלך סוף השבוע. במשטרה חושדים כי מדובר בהצתה

3תגובות
המחבוא של אדי
רותם מימון

שריפה שפרצה לפנות בוקר במסעדת "המחבוא של אדי" באילת החריבה אותה עד היסוד.מכבי האש השתלטו על הדליקה. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע ועצרה חשוד במעשה.

המחבוא של אדי היא אחת המסעדות הוותיקות באילת ופועלת משנת 1979, כארבע שנים אחרי שבעליה – אדי חץ עלה ארצה מארצות הברית. שמה ניתן לה אחרי שבעליה בחר להקים אותה במיקום חריג יחסית ביחס ללא מעט מסעדות אילתיות, הרחק מחוף הים ובלב שיכון. גם הכניסה למקום לא היתה עניין פשוט למי שאינו בקיא באזור, על אף שמלכתחילה פנתה המסעדה לא רק לקהל האילתי – אלא לתיירים. בתחילה, נפתחה כמסעדת המבורגרים במה שהיה בית קטן לנשים מוכות. תוך זמן קצר החליט חץ כי תהפוך למסעדה של ממש, בעיקר עבור הקהל האמריקאי והקנדי שנמנה אז עם תושבי האזור ועם מרבית התיירים. במשך שנים רבות עמד לזכותה שלטון היחיד והתורים אליה היו בהתאם. מצריף קטן גדלה המסעדה והתרחבה למספר חללים. הקו הקולינרי הבלתי כשר בעליל הביא פירות ים ובשר ובמשך לא מעט זמן זה היה בין המקומות היחידים באילת בהם ניתן היה אפשר להשיג שרימפס, מולים וסטייקים עם רוטב פלפלת. בשנים האחרונות מוביל את המסעדה בנו של אדי, אשלי שמתפקד גם כמנהל המקום וגם כשף בפועל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו