נפתח בית הקפה התאילנדי של קונדיטורית העל

מה זה באן קפה, איך מכניסים מיסו לקינוח שוקולדי ואיזה טעם יש לפוקאצ'ת דאשי? מאחורי מסעדת המחלוקת ניטן תאי נפתח השבוע בית קפה קטן ומיוחד, המוקדש כולו לטעמי המזרח ולא מפחד מקצת תיבול גם בכל הקשור לאגף המאפים המתוקים

יעל רייף, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יעל רייף, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ