${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נשנוש לכל הייטקיסט: שוק צפון ברמת החייל

אחרי הרבה יחסי ציבור, הייפ אינסטגרמי רועש ורגע של דאגה לאחר קריסת קבוצת רוביקון, נפתח היום שוק צפון לקהל הרחב. בתפריט: גריל בר אסיאתי של יובל בן נריה, איטלקית קלילה מבית פרונטו וגם חידוש מבית כתר המזרח. הצצה ראשונה למרכז הקולינרי החדש בצפון העיר

תגובות

יום יבוא בעתיד, ומחקרים סוציו-פילו-דמוגרפים יספקו הסבר מדעי לסיבה שבגינה המילה "שוק אוכל" מעוררת התקפי דיצה בלתי ניתנים לריסון בקרב הישראלי המצוי, שאוהב את האוכל שלו מגוון, מפתיע ומגובה בניחוח אותנטי, גם אם הוא רק מדומיין. אחרי בהלת שרונה מרקט, פתיחתו העתידית המחודשת של שוק נמל יפו, שוק אלנבי רוטשילד שצפוי להפתח באפריל בקרו הרחובות התל אביביים, שוק ריחות וטעמים ברמת השרון, המצטרף החדש לחבורה הוא שוק צפון. השכן הכי סקסי בשכונה, בהובלתה של מיכל אנסקי והיזם והאדריכל רועי חמד, נפתח הבוקר לקהל הרחב ומאגד תחת אותו חלל מעוצב נבחרת מכובדת של מוסדות מזון ותיקים ואנשי קולינריה מובילים דוגמת יובל בן נריה, דיוויד פרנקל, רותי רוסו ואבנר לסקין. » כל הפרטים על שוק צפון» מה עוד הולך להפתח בקרוב?הגיע לרענן את ממלכת ההיי-טק. שוק צפון

25 מיליון שקלים הושקעו במרכז הקולינארי החדש, שיורכב מתמהיל של 30 מסעדות, דוכנים וחנויות לממכר חומרי גלם, ומסביבם 500 מקומות ישיבה בתוך השוק המקורה וברחבה החיצונית. בין בתי העסק שיפעלו במקום: מיאזקי - גריל בר מבית טאיזו, פרונטו קיוסקו - פיצות ופסטות בייצור עצמי מבית דיוויד פרנקל, ג'וסו - מיזם מיצים מבית רותי רוסו בטכנולוגייה ששומרת על הערכים התזונתיים של הפירות, גו נודלס האסיאתית, מאפיית הבוטיק לחמנינה, השווארמיה המיתולוגית כתר המזרח, רק היום - תבשילים ביתיים מבית אבנר ליסקין, רוטיסרי - דוכן כריכי בשר ועופות צלויים, Sea bar, ג'מס, חומוס כספי האהוב מנאות אפקה, גלידריית כפיתולינה, בורקס פוני, איקה של השוקולטיירית איקה כהן, סלפיש - חנות דגים ופירות ים, חליטת'ה- בוטיק-בר המתמחה בתה, ממלכת החלבה, מעדי ג'קו קנטי של רשת דליקטסן, תבליני מנצ'ס, יין בשוק, הדוכן הדרוזי, ארקוס, פיורי, שדה ירוק, נוי השדה, קדן - בעיקר בשר, דלישס, מזרח מערב, אנשי הזית, בר דגים ו"חצילים", דוכן שעושה כבוד לסביח.מיכל אנסקי והשוקולטיירית איקה כהןהאחראית על גזרת המיצים והשף של פרונטו קיוסק. רותי רוסו ודייויד פרנקלמופקד על הגריל בר החדש. יובל בן נריהשעות פעילות:א'-ה':10:00-21:00 חנויות12:00-23:00 מסעדותשישי:7:00-17:00 חנויות12:00-23:00 מסעדותשבת:8:00-17:00 חנויות12:00-23:00 מסעדות

*#