טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: אייל לביא נפרד מרוקח 73

לאחר שמונה שנים במהלכן ניצח על מסעדת הדגים ופירות הים, עוזב השף את המקום לטובת בישול באירועים פרטיים ויעוץ קולינרי. גם מסעדת "רוקח שוק" שבבעלותו מחליפה קונספט, ותעבור לידיה של המסעדנית יהלומה לוי. ביסק הסרטנים בהלם מוחלט

תגובות

עוזב לטובת יעוץ קולינרי ומיזמים פרטיים. אייל לביא (צילום: נמרוד גנישר)

אחרי גל סגירות ממושך, חווה עולם הקולינריה הישראלי פרידה נוספת. אייל לביא, שעמד מיום פתיחתה בראש מסעדת רוקח 73, מכריז היום על פרידתו מהמסעדה לטובת מיזמים קולינריים, יעוץ ובישול באירועים פרטיים. המסעדה תמשיך לפעול במתכונת חדשה ובראשה יעמוד שותפו של לביא, חיים חזיזה.

רוקח 73 נפתחה ב-2008, אחריה נפתחו מסעדת הטאפסים רוקח ים, בנמל יפו, ורוקח שוק, בשוק הנמל. רוקח בשוק נסגרה לפני כשנתיים, עם סגירתו של מתחם המזון שבשוק נמל יפו, ו"רוקח שוק" שבבעלותם של לביא וחזיזה, מחליפה בימים אלה קונספט ותנוהל על ידי המסעדנית יהלומה לוי. אנחנו לוקחים לעצמנו רגע להתאבל על ביסק הסרטנים המהולל, מנת הדגל של לביא, ומאחלים לאחד השפים הכי נחמדים בתחום, בהצלחה.

» מה חושב אייל לביא על מבקרי אוכל?

ביי ביי ביסק, נתגעגע אליך. מנת הדגל ברוקח 73 (צילום: בועז לביא)

מטעמו של אייל לביא נמסר: "ברצוני להודות לשותפי חיים חזיזה על תקופה נפלאה זו ברוקח 73 ולאחל לו הצלחה בהמשך. בתקופה הקרובה אמשיך לעסוק במה שאני הכי אוהב, לבשל, לארח ולטפל במיזמי קולינריה  ובפעילויות חדשות" אומר השף לביא".

*#