טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: המסעדה האתיופית החדשה בתל אביב

אם לא ביקרתם עד היום באדיס אבבה, כנראה לא טעמתם אוכל אתיופי מושקע. הכירו את המסעדה החדשה בכרם התימנים שתפתיע אתכם עם מנות שף אותנטיות

תגובות

מתי בפעם האחרונה טעמתם אוכל אתיופי אמיתי? לא סתם לחם טף בדוכן קטן בשוק הכרמל, אלא בארוחת ערב במסעדה אותנטית? אם טרם ביקרתם באדיס אבבה, או שאינכם מצוידים בחברים טבעונים שגררו אתכם בעבר למסעדת טנאת, ששומרת על פרופיל נמוך יחסית, ככל הנראה לא ניסיתם את אחד המטבחים המעניינים בארץ. בקרוב, כך נדמה, התמונה עשויה להשתנות.

 מחכים עד סוף השנה. אינג'רה (צילום: אילוסטרציה)

פנטה פראדה היא דוגמנית ועורכת דין ממוצא אתיופי, שחברה לאחרונה לסטנדאפיסט שמואל ברו, ויחד החליטו לפתוח מסעדת גורמה אתיופית בכרם התימנים, שמקבץ בתוכו אוכל משלל עדות ומנעד רחב של טעמים. באלינג'ירה צפויה להיפתח בדצמבר 2015, ובה יוגשו מאכלים אתיופיים מסורתיים, לצד מנות שף חדשניות המבוססות על האינג'רה ומותאמות לחך הישראלי. פירוש המילה באלינג'ירה באמהרית היא חברותא, שמשקפת את מנהגי העם האתיופי - אכילה משותפת שמכבדת את הזולת ומעשירה את חיי החברה.  הופכים למסעדנים. פנטה פראדה ושמואל ברו (צילום: הדס קסטנבאום)

באלינג'רה - הכובשים פינת מלן, תל אביב

*#