חדשות אוכל: נפתחה המסעדה החדשה של מאיר אדוני

מאיר אדוני פתח את מסעדתו החדשה בחמישי האחרון בלוקיישן מפתיע. לכם יש אפשרות להיות הראשונים שיטעמו את התפריט של השף היצירתי

יוליה ניקנקין, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יוליה ניקנקין, עכבר העיר

אחרי תקופה ארוכה שהקדיש לפרוייקטים מיוחדים, בהם יצירת קו וסדנאות צילום עם כלים של האמנית עדי ניסני, מתפנה השף לפתיחת מסעדה חדשה.  

מגיע לקיסריה. מסעדת סזרינה (צילום: אנטולי מיכאלו)

סזרינה, המסעדה החמישית של אדוני, שבבעלותו המסעדות , ה וכן ו הכשרות, נפתחה ביום חמישי, ה-22 באוקטובר במועדון הגולף בקיסריה. האוכל שמוגש במסעדה נע על הקו שבין קלאסיקות ים תיכוניות לביסטרו יוקרתי, כשהסגנון דווקא מזכיר את האופי הלא פורמלי במזללה, כך שהסועדים יוכלו לבחור בין ארוחה מלאה לנשנוש לצד כוס יין.  

טירמיסו בסזרינה (צילום: מתוך האינסטגרם של מאיר אדוני)

בתפריט החדש שיצר אדוני תמצאו קלאסיקות מוכרות כמו הקובנה והטרטר הפלשתיני, לצד מנות חדשות בהן מרק קרם חמציץ, לברק צרוב בפחמי הדרים עם תבשיל חיטה מעושנת וקלמרי בגריל.

- מועדון הגולף, קיסריה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ