טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: נפתחה המסעדה החדשה של מאיר אדוני

מאיר אדוני פתח את מסעדתו החדשה בחמישי האחרון בלוקיישן מפתיע. לכם יש אפשרות להיות הראשונים שיטעמו את התפריט של השף היצירתי

תגובות

אחרי תקופה ארוכה שהקדיש מאיר אדוני לפרוייקטים מיוחדים, בהם יצירת קו סנדוויצ'י גורמה לתחנות דלק וסדנאות צילום עם כלים של האמנית עדי ניסני, מתפנה השף לפתיחת מסעדה חדשה.  

מגיע לקיסריה. מסעדת סזרינה (צילום: אנטולי מיכאלו)

סזרינה, המסעדה החמישית של אדוני, שבבעלותו המסעדות כתית, המזללה וכן לומינה ובלו סקיי הכשרות, נפתחה ביום חמישי, ה-22 באוקטובר במועדון הגולף בקיסריה. האוכל שמוגש במסעדה נע על הקו שבין קלאסיקות ים תיכוניות לביסטרו יוקרתי, כשהסגנון דווקא מזכיר את האופי הלא פורמלי במזללה, כך שהסועדים יוכלו לבחור בין ארוחה מלאה לנשנוש לצד כוס יין.  

טירמיסו בסזרינה (צילום: מתוך האינסטגרם של מאיר אדוני)

בתפריט החדש שיצר אדוני תמצאו קלאסיקות מוכרות כמו הקובנה והטרטר הפלשתיני, לצד מנות חדשות בהן מרק קרם חמציץ, לברק צרוב בפחמי הדרים עם תבשיל חיטה מעושנת וקלמרי בגריל.

סזרינה - מועדון הגולף, קיסריה

*#