חדשות אוכל: גלידריית בוזה נפתחה

גלידריית בוזה עשתה את כל הדרך מתרשיחא לתל אביב, כדי לספק לכולנו מפלט מתוק מהגיהינום האורבני שמכונה קיץ. מלבד גלידות יצירתיות, תגלו גביעים בטעמים מפתיעים שמשאירים את הוופל המוכר הרחק מאחור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

רמות הייאוש מהחום מגיעות לשיאן והלחות מאיימת להביא את כולנו אל סף שיגעון, אבל הבשורות הטובות הן שגלידריה גלילית, מפתיעה ומרעננת מגיעה לצנן את הטמפרטורות התל אביביות. 

A photo posted by בוזה * פשוט גלידה (@buzainsta) on Jul 30, 2015 at 8:27am PDT

אחרי ו, המושיעה התורנית היא  של אדם זיו ועלא סויטאת (), שעשתה את כל הדרך מתרשיחא לעיר הגדולה ונפתחה בתחילת השבוע. בסניף התל אביבי הראשון, שקם על חורבות מזללת דונקי המקסיקנית לא תמצאו הרים צבעוניים של גלידה במרקם הקצפתי המוכר, אלא גלידות בטעמים יצירתיים שמשתנים מדי יום, המאוכסנות בכלים סגורים, ששומרים על המרקם והטמפרטורה של המעדן הקפוא.

A photo posted by בוזה * פשוט גלידה (@buzainsta) on Aug 14, 2015 at 6:23am PDT

גם בגזרת הוופל לא חסכו בהפתעות, ויצרו יחד עם הקונדיטורית מיכל בוטון (, , , קפה 48) גביעי גלידה טריים המיוצרים במכונות מיובאות, בטעמים שלא תמצאו בשום מקום אחר, דוגמת שוקולד מלוח ותבלינים עם קינמון והל. בלוטות הטעם שלנו כבר מתרגשות.

- החשמונאים 91, תל אביב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ