אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: גלידריית בוזה נפתחה

גלידריית בוזה עשתה את כל הדרך מתרשיחא לתל אביב, כדי לספק לכולנו מפלט מתוק מהגיהינום האורבני שמכונה קיץ. מלבד גלידות יצירתיות, תגלו גביעים בטעמים מפתיעים שמשאירים את הוופל המוכר הרחק מאחור

תגובות

רמות הייאוש מהחום מגיעות לשיאן והלחות מאיימת להביא את כולנו אל סף שיגעון, אבל הבשורות הטובות הן שגלידריה גלילית, מפתיעה ומרעננת מגיעה לצנן את הטמפרטורות התל אביביות. 

מוכנים לפתיחה של בוזה תל-אביב?! זה עוד רגע קורה ואנחנו כבר מחפשים עובדים! אז אם אתם רוצים לעבוד בבוזה או בא לכם חבר שיפנק בגלידה, זה הרגע לפנות למיטל meital@thebuza.com

A photo posted by בוזה * פשוט גלידה (@buzainsta) on Jul 30, 2015 at 8:27am PDT

אחרי ארטה ועלקמל, המושיעה התורנית היא גלידריית בוזה של אדם זיו ועלא סויטאת (אלומה ביסטרו), שעשתה את כל הדרך מתרשיחא לעיר הגדולה ונפתחה בתחילת השבוע. בסניף התל אביבי הראשון, שקם על חורבות מזללת דונקי המקסיקנית לא תמצאו הרים צבעוניים של גלידה במרקם הקצפתי המוכר, אלא גלידות בטעמים יצירתיים שמשתנים מדי יום, המאוכסנות בכלים סגורים, ששומרים על המרקם והטמפרטורה של המעדן הקפוא.

גביעים ראשונים תוצרת בוזה! בקרוב מאוד תוכלו לבחור בין גביע הגלידה המוכר לבין גביע בטעמים שמיוצר במקום ופיתחנו יחד עם הקונדיטורית המעולה מיכל בוטון ??

A photo posted by בוזה * פשוט גלידה (@buzainsta) on Aug 14, 2015 at 6:23am PDT

גם בגזרת הוופל לא חסכו בהפתעות, ויצרו יחד עם הקונדיטורית מיכל בוטון (סושיאל קלאב, מיכאל, האחים, קפה 48) גביעי גלידה טריים המיוצרים במכונות מיובאות, בטעמים שלא תמצאו בשום מקום אחר, דוגמת שוקולד מלוח ותבלינים עם קינמון והל. בלוטות הטעם שלנו כבר מתרגשות.

בוזה - החשמונאים 91, תל אביב

*#