אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בוקר שחור: מסעדת מול ים נשרפה

מסעדת השף המיתולוגית בנמל תל אביב נשרפה כליל, קצת יותר משנה אחרי שריפת המזללה "פיר 23"

תגובות

בוקר קשה לשף יורם ניצן ולכל חובבי הקולינריה - מסעדת מול ים המיתולוגית, הממוקמת בנמל תל אביב, נשרפה כליל במהלך הלילה. בדקות אלה נמצאים ניצן, צוות המסעדה ומקורבים במקום האירוע. סיבת השריפה היא ככל הנראה קצר חשמלי שהתחולל במקפיא של קונדיטוריית המסעדה.

מול ים נוסדה לפני שני עשורים כמסעדת שף יוקרתית, המתמחה בדגים ופירות ים. לאורך השנים זכתה פעם אחר פעם בתחרויות אוכל שונות, ונחשבת למובילה בתחומה בישראל. השריפה הקשה מגיעה קצת יותר משנה לאחר שריפת פיר 23, גם היא בבעלות בן ושלום מחרובסקי, הבעלים של מסעדת מול ים. נזק רב למבנה המסעדה. "מול ים" לאחר השריפה (צילום: יעל רייף)

מיחסי הציבור של המסעדה נמסר: "בלילה שבין רביע לחמישי פרצה דלקה במטבח של מסעדת מול ים. לשמחתנו הרבה לא נגרמו אבדות בנפש אולם נגרם נזק למבנה המסעדה. על פי בדיקות ראשוניות במצלמות האבטחה ועל פי נתוני מכבי האש עולה כי הסיבה לשריפה הינה קצר חשמלי במקפיא קונדיטוריית המסעדה, שהוביל לדליקה עליה התגברו מכבי האש לפנות בוקר". לדברי שלום ובן מחרובסקי, מבעלי המסעדה: "בשלב זה אנו פועלים על מנת להעריך את הנזקים בזריזות. אנו, בשיתוף צוות המסעדה, עושים הכל על מנת להשיב את המסעדה לפעילות בהקדם האפשרי לאחר תיקון הנזקים והשיפוץ".

מעריכים את הנזקים בזריזות. "מול ים" (צילום: יעל רייף)

*#