טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: המסעדה החדשה של אייל שני

אחרי שכבש את עולם הפיתות, גלקסיית העגבניות ועסקי הלימה, עובר אייל שני לפרויקט הבא - מסעדה ים תיכונית שנפתחה בשיתוף עם אנשי התדר. ההפתעה: בשר לא יככב בתפריט

תגובות

בחודשים האחרונים נפוצו לא מעט שמועות סביב המיזם המסעדתי הבא של אייל שני. אחרי שהרגיל את הישראלי המצוי ומבין העניין לאכול שפונדרה או סטייק בפיתה, הפך את הלימה לתבשיל ממרחי מהשורה וגרם לכולנו להעריך מחדש את הפלא המכונה עגבנייה, עובר שני לפרויקט הבא: מסעדה חדשה בבית רומנו כחלק משיתוף פעולה עם אנשי התדר.

חומר הגלם של פסלי הזהב

A photo posted by Eyal Shani (@eyaltomato) on Jun 28, 2015 at 10:41pm PDT

אמש נפתחה מסעדתו החדשה של אייל שני, בלב בית רומנו בתל אביב. שני שיתף פעולה שני עם אנשי התדר, אחרי הפורט סעיד המצליח, וכאן יצרו חלל עם מרפסת שצופה על הרחבה הפנימית בה פעל התדר בקיץ שעבר וחלק פנימי שצויד במערכת הגברה משוכללת. על המטבח אמונים אסי פרקש מהפורט סעיד וגיא בן הרוש מצפון אברקסס, ובו יצרו מנות טאפאס ים תיכוניות על בסיס דגים וירקות, ומנת צ'יפס שתוכלו להזמין פעם אחת בלבד.

רומנו - יפו 9, תל אביב

*#