${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תיפרדו מהחינקלי: מסעדת ננוצ'קה הופכת למסעדה טבעונית

בלוגרית הטבעונות, אורי שביט, פרסמה הודעה לפיה כבר ביום שני הקרוב תיפרד מסעדת ננוצ'קה מהתפריט המוכר ותתחיל להגיש תפריט טבעוני בלבד

תגובות

תשכחו מחינקלי בשר, מצ'יבורקי גבינות ומחאצ'פורי. הבלוגרית והפעילה הטבעונית, אורי שביט, פרסמה אתמול (יום א') בדף הפייסבוק שלה פוסט ובו נכתב כי ביום שני הקרוב, 10 לפברואר, מסעדת ננוצ'קה של המסעדנית המוכרת ננה שרייר, תשנה את התפריט ותהפוך למסעדה טבעונית מן המניין. ננוצ'קה היא מסעדה גרוזינית ותיקה שפועלת ברחוב לילינבלום בתל אביב מזה שנים, וכיאה למסעדה גרוזינית, מגישה מנות עשירות בבשרים ובגבינות.» טבעונים נהנים יותר?» מסעדות טבעוניות מומלצות ברחבי הארץ» מסעדות טבעוניות בתל אביב - לרשימה המלאה"אני שמחה ונרגשת לבשר לכם שיום שני הקרוב 10.2.14 יהיה רגע מכונן בענף המסעדות ובהיסטוריה של המגמה הטבעונית - לא רק בארץ אלא בעולם כולו. זה היום בו מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית, שנהרות של חלב וטונות של בשר חלפו במטבחה, תהפוך לטבעונית לחלוטין", כתבה שביט בפוסט שלה והמשיכה, "מסעדה שהיא מוסד, אישה שהיא אייקון מסעדני ותרבותי, הופכת את חייה ואת מהותה וישותה, מתחברת למקום 'איכן שפועם ליבה' ועושה את המעשה הנועז והנכון והאמיתי. זה קורה הודות ללב הענק והמיוחד שלה ולעיניים הגדולות והפקוחות שלה, שהיו מוכנים לקרוא, לשמוע ולהקשיב למה שהאנשים הטובים שנלחמים עבור חייהם של בעלי החיים זועקים מכאב ליבם, רק למענם, ולבחור בטוב". שמחה ונרגשת. אורי שביט (צילום: דן לב)שרייר מנהלת אורח חיים טבעוני כבר זמן מה ומזה שנה נערכים במסעדה ערבים טבעוניים מדי יום שני (בהתאם לאג'נדת מיטלס מאנדיי), שמובילות יחד שרייר ושביט, כאשר בשאר השבוע מוגש התפריט הרגיל של המסעדה. תגובתה של שרייר לא נמסרה עד לכתיבת שורות אלו.

*#