טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: כשאוכל ואמנות נפגשים ביפו

בית קפה חדש משלב בין אמנות לקולינריה ביפו העתיקה, רשת בייקרי 19 מתרחבת וסניף ניו יורק של מאפיית לחמים ממשיך לקצור מחמאות

תגובות

אחרי תואר עוגת הבבקה הטובה בעיר ואין ספור תשבוחות, ממשיך הסניף הניו יורקי של מאפיית לחמים של אורי שפט לקצור מחמאות. הפעם, מדובר בגיליון השנה החדשה המהודר של ה"ניו יורק מגזין" הנחשב, שבוחר במאפיית לחמים כמאפייה הכי טובה לקינוחים בניו יורק. בכתבה מתוארים המאפים שנמכרים במקום בפירוט ובהערצה, כשמשווים בין התור שנוצר מדי בוקר מחוץ לקונדיטוריה של דומיניק אנזל (ממציא הקורנאט) לתור של המשתוקקים לעוגת הבבקה המפורסמת, שנוצר מחוץ למאפיית לחמים מדי בוקר. היא ממשיכה עם תיאור הבגטים שנאפים במקום כ"כאלה ברמה עולמית" והתרפקות ארוכה במיוחד על עוגיות "אוזני הפיל" הפריכות והמתוקות. "אני חייב להגיד שזה ממש מרגש אותי ועוד יותר לא מובן מאליו לקבל כזה חיזוק מה'ניו יורק מגזין'", אומר שאפט. "קיבלנו שם בקטגוריה של המתוקים את האזכור הראשון שהתחיל במשפט 'זו לא רק השנה של הקרואנט' וכמובן שרואים את זה בשטח ובפרגון של הקהל סביב".Breads Bakery - כתובת: 18 East 16th Street New York ,NY 10003מיי ווי. לחמים ניו יורק (צילום: שרה ספנסר)

הנחלה 30: מתחם האירועים החדש של מסעדת גשן אחרי שמדי ערב גועשים התורים בכניסה למסעדת הבשרים הכשרה גשן, השיקו בשבוע שעבר מתחם אירועים חדש מעבר לכביש, במקום בו פעלו כבר כמה וכמה מסעדות כושלות, בסמוך למלון בראון. המתחם החדש של גשן, שבעצם מכפיל את שטח המסעדה, מתפקד כסניף האירועים שלה, עם שתי קומות (65 מקומות בכניסה, עוד 45 מקומות בקומה העליונה) ומטבח נפרד שמתמחה גם הוא בבשר המיושן. כמו במסעדת המקור, גם כאן הסועדים בוחרים בעצמם את נתחי הבשר ואלה מוגשים אל מרכז השולחן על גבי גריל ייחודי שמעליו פלטת שיש, לצד עם לא מעט תוספות ושירות צמוד.

*#