הכירו את הקונדיטוריה הטבעונית הראשונה

קרואסון שקדים? יש, עוגת גבינה? בכמה סגנונות, ואי אפשר בלי הקלאסיקה: בורקס גבינה. מאפייה-קונדיטוריה טבעונית למהדרין נפתחה בעיר ומציעה לצד המתוקים גם אוכל אמיתי. ויש גם חידה: מה הוא אותו פחקוואלינה מסתורי בתפריט?

יעל רייף, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יעל רייף, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ