טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים על אותו תדר: המקום החדש של אייל שני ושחר סגל

המקום יפתח, כך מסתמן, על חורבות התדר ששוכן ברחוב הר סיני, שבתל אביב

תגובות

בשבועות הקרובים עתיד להיפתח מקום חדש שמשלב בין אנשי בר התדר לאייל שני ושחר סגל, אנשי הסלון, צפון אברקסס והמזנון. המקום ייקרא פורט סעיד, ויפתח, כך מסתמן, על חורבות התדר ששוכן ברחוב הר סיני, שבתל אביב. בניגוד לבר שפתוח כמאה ימים בשנה, המקום החדש שבמרכזו יעמוד האוכל של שני, יפעל בכל ימות השנה והדגש יושם על השמעת מוזיקה מתקליטי ויניל בלבד. לא קשה לנחש, כמובן, שזה הולך להיות בית חם לחובבי אוכל, שתייה ותקליטים. התדר יפתח בתחילת חודש אוגוסט בלוקיישן חדש וסודי במרכז תל אביב.

בשני הקייצים האחרונים פעל התדר, כבר ותחנת רדיו אינטרנטית אשר מגיחה החוצה בזמן חודשי הקיץ ומשדרת מתוך המקום. מהר מאוד הוא הפך להרבה יותר ממקום לשמוע מוזיקה איכותית ובועטת, והתפרסם גם בזכות תפריט אוכל, שכבר אז היה מבית היוצר של אייל שני. התדר  יפתח בתחילת חודש אוגוסט בלוקיישן חדש וסודי,  במרכז תל אביב וגם הפעם יפעל במשך 100 ימים בלבד. אייל שני ושחר סגל, התפרסמו כצוות בתכנית "אוכל למחשבה" של ערוץ 8. השניים שיתפו פעולה מאז ב"סלון" שנפתח במרץ 2008, ב"צפון אברקסס" שנפתח ב-2009, וב"מזנון" שנפתח לפני כשנה. מלבד זאת, אנשי התדר יציינו 60 שנות יחסים דיפלומטיים בין ישראל ויפן, בשלל אירועים  שבשיאם יצאו אל טוקיו ויפתח את הגרסה היפנית של התדר בעיר. במהלך ספטמבר יפעלו שני המקומות במקביל, ובזכות הפרשי השעות, יוכלו לשדר בכל יום 12 שעות חי מישראל ו-12 שעות חי מיפן. התדר היפני יגיש תפריט אוכל שירכיב שני יחד עם אלכוהול ישראלי, לצד חנות עיצוב ואופנה מבית רפסודה והופעות של אמנים ישראלים.

*#