${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: רן שמואלי פותח מסעדה חדשה

השף חוזר למטבח ופותח את "אביגדור" - אולם אירועים ומסעדה מיוחדת. וגם: עסקית בקלואליס, נובה ג'ויה מגיעה לסינמטק ולה שוק מחדשת את התפריט

תגובות

כבר שמענו על מסעדה בקוד פתוח, מסעדת קונספט ומסעדות נושא – הגיע הזמן שנכיר את המושג "מסעדת פופ אפ". אחרי עבודה בקייטרינג ובייעוץ קולינרי, פותח רן שמואלי ב-1 בדצמבר, בשיתוף ערן תדמור וגילי קצנלבוגן, את אביגדור. המקום - שקיבל את שמו מהרחוב בו הוא שוכן – בן אביגדור, יתפקד ביום יום כלופט לאירועים סגורים. יחד עם זאת, החל מאמצע ינואר ובכל יום רביעי בשבוע יעבוד המקום במתכונת שונה, שאליה יוכל להגיע כל מי שרוצה. "עד היום היינו בקייטרינג ומעט אנשים נחשפו לאוכל שלנו כמסעדה", מספר שמואלי. "באביגדור נגיש אוכל מקומי בלי 500 שכבות וכמהינים, אלא מתנובת הארץ הזאת". התפריט ישתנה בכל שבוע וייבנה כשלושה ימים לפני - "אנחנו מחויבים לאיכות ולא לתפריט", מסביר שמואלי את העניין.

אצא לי אל השוקה: שף חדש בלה שוק 

מסעדת לה שוק, מהבולטות בגל מסעדות השוק שתקף את הארץ בשנה שעברה מתחדשת בשף חדש - שלומי בן-שימול ("קבלייר", "אדום", "סושיאל קלאב"). בהתאם לכך משיקה תפריט עסקיות צהריים חדש ומנות ערב חורפיות. כיאה לשם המקום, לה שוק מאופיינת במטבח ים-תיכוני ובאווירת קלילה ובלתי מחייבת. המנות החדשות בתפריט יאופיינו בקריצה למטבח השוק היפואי ולעונת החורף ויתבסס על ירקות שורש, קטניות ובישול ארוך. בין המנות החדשות בערב נמצא מנת טאג'ין כבדים, לבבות וטחול עם גרגירי חומוס, מנת סרדינים מטוגנים בפפריקה מעושנת, סלט ארטישוק עם שלושה סוגי עגבניות  ובמיה. התפריט העסקי החדש, יוגש באמצע השבוע, בין השעות 12:00-16:30 וכולל צלחת אנטיפסטי שוק ולחם הבית, מנה ראשונה לבחירה (סלט עגבניות ומוצרלה, חציל קלוי או קרפצ'יו) ומנה עיקרית (סינייה שרימפס, טאג'ין חלקי פנים וקלמארי, נתח פילה בקר או תבשיל טלה וירקות שורש). מחיר העסקית על פי המנה העיקרית ינוע בין 59-89 שקלים.לה שוק -דיזינגוף 92, כיכר דיזינגוף,תל אביב, טלפון: 03-6033117מרגישים את השוק בצלחת. לה שוק (צילום: איל מרילוס)מאיטליה באהבה: חודש לימונים ברוסטיקו 

מסעדת השף של ויקטור גלוגר, קלואליס, מציינת עשור לפעילותה ומציגה מנות חדשות בשתי הארוחות העסקיות שלה: קלואה וליס. הבישול של גלוגר מאופיין בשיטות מתקדמות ויצירתיות כמו בישול בואקום, עישון ביתי, טאג'ין ואפייה במלח. בהתאם לכך בארוחת "ליס" (109 שקלים למנה ראשונה ועיקרית) מנות כמטיאס בחומץ עם בצל כבוש; סלמון נורווגי בעישון ביתי קר, טאג'ין פילה דניס ופירות ים ורביולי חצילים. בארוחת "קלואה" (139 שקלים לאותו קונספט) מנות כמו טרטר טונה אדומה עם שרימפס קוקטייל וסורבה וואסבי  ופילה בורי פלאנצ'ה על ניוקי סלק ממולא בקממבר ופיסטוקים עם רוטב מרווה. הארוחות העסקיות בקלואליס מוגשות במשך כל השבוע (כולל שישי ושבת) בין השעות 12:00-17:00.קלואליס - אבא הלל 16, מתחם הבורסה,רמת-גן, טלפון: 03-5759060טוב לעסקים, טוב לבטן. מסעדת קלואליס (צילום: דניאל צ'צ'יק)

*#