שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
דנה מלמד, עכבר העיר
דנה מלמד, עכבר העיר

בגסטרופאב משיקים תפריט סתיו חדש שמחולק לפי קטגוריות כגון לחם מהגריל, לחם תנור אבן, ירקות, בשר, ים ומתוקים. במנות החדשות ניתן למצוא פוקאצ'ה עם עגבניות שרי, מוצרלה, זיתים ואורגנו; סלט וייטנאמי של שרימפס, מלפפונים, אצות וסויה חריפה; סלט עגבניות עם בצל, נענע וגבינת ברינזה עזים; כריך אנטרקוט עם איולי וירקות ועוד (54-32 שקל). גסטרופאב - יהודה הלוי 58, תל אביב. טל' 03-6853499.לומדים לקח לרגל פתיחת שנת הלימודים מעניקה מסעדת SALT מתנה לסטודנטים (בהצגת כרטיס סטודנט) - קנקן של חצי ליטר קוקטייל לבחירה מתוך המבחר הנרקח במסעדה: דבורה - פסיפלורה ואגס משתכרים בים של אוזו; רוזט - חלב שקדים יפואי בחגיגת אניס ירדנית; ג'וליה - ערק איילים מבושם בגויאבה ונענע; פנחס - נענע לימונים ושאטה עם אשכולית אדומה; סורי דפוק - גזוז אוזו עם זיתים סוריים דפוקים. מי שאינו סטודנט יוכל ליהנות מההצעה בשעות 19:00-17:00.SALT - הירקון 136, תל אביב. טל' 03-5206100.גורמה חינוכי. מסעדת SALT (צילום: דניאל לילה)

מור וקינמון בדיספנסה של  קוצ'ינה תמר מציעים כמתנה לחגי תשרי ליקר רימונים וליקר דבש - שניהם מוכנים במקום בעבודת יד (45 שקל). בנוסף ניתן לרכוש במקום יינות של יקב סולצינר, מרינדות של דבש ותבלינים, דבש עם צ'ילי ועוד.קוצ'ינה תמר - הצפירה 10, תל אביב. טל' 03-6390407.חגי תשרי בניחוח איטלקי. קוצ'ינה תמר (צילום: דודו בכר)פלטה אחרת במסעדת פרונטו מציעים פלטות ממעדניית הפרונטוסטרדה ישירות לשולחן הסועדים. ניתן יהיה להזמין במסעדה, כחלק מהתפריט, שלושה סוגי פלטות: נקניקים (110 שקל), דגים (52 שקל) וגבינות (62 שקל). את הפלטות ניתן גם לרכוש במעדנייה, ארוזות לטייק אווי, בהרכבה עצמית על פי בחירתכם.פרונטו - הרצל 4. טל' 03-5660915.הסנטר פיס החדש שלהם. מסעדת פרונטו (צילום: דין אהרוני)משהו ירוק בטח שמתם לב שבקיץ האחרון הריג'לה (רגילת הגינה) נוכחת במנות רבות במסעדות העיר. בחג' כחיל רוקחים תבשיל ריג'לה וגם סלט עם יוגורט; בקיטשן מרקט היא חוברת לטורטליני חציל עם שמנת חמוצה; בקלמטה יש סלק צרוב עם ריג'לה ונענע; בסיפו מכינים קלמרי עם במיה וריג'לה; בברטי מעטר כתר ריג'לה מנת ירקות חרוכים בגריל; ובאבא גיל יש סלט ריג'לה עם פטרוזיליה וגזר חי, ברוטב לימון ושמן זית. עד סוף אוקטובר הריג'לה תיעלם ותחזור רק בקיץ הבא, ככה שאלו הימים האחרונים ליהנות מהחמצמצות הרעננה הזו.

לא תדעו איך הסתדרתם בלי זה. סלט ריג'לה (צילום: דנה מלמד)

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ